Bæredygtighed

Trægulve

Vi er specialister i at levere trægulve af høj kvalitet, der sikrer et bæredygtigt gulv, som holder i mange år.

Vi er specialister i at levere trægulve af høj kvalitet, der sikrer et bæredygtigt gulv, som holder i mange år. At levere et bæredygtigt trægulv gør vi ved altovervejende at anbefale et lamelopbygget gulv. Dvs. gulve, der benytter lige præcis det stykke træ, som der er behov for og ikke mere. Vi gør hermed op med den traditionelle opfattelse af, at et massivt gulv er lig med høj kvalitet. Til et massivt gulv anvendes unødigt meget træ, som vi sammen med førende producenter anser som unødvendigt og uhensigtsmæssigt. Med moderne teknologi kan vi ikke alene opnå højere kvalitet og en række andre fordele ved at benytte lamelopbyggede gulve, vi kan også mindske forbruget af træ og dermed udvise omhu for bevaring af vores skove.

Som virksomhed påtager vi os et stort ansvar for at reducere CO2 udledningen og passe på vores klima. Dette starter allerede i skoven ved udvælgelsen af træer, og indtil trægulvet er monteret og i brug. Vi tilstræber at samarbejde med producenter og leverandører, som udviser ansvarlig omhu for skovforvaltning, og som anvender træ fra nærtliggende skove og dermed mindsker transport, samt minimerer spild.

Skovforvaltning

Hos Lauzon er de dybt bevidste om den uvurderlige værdi af vores vigtigste ressource: træ. Derfor følger de nøje den bedste praksis for skovforvaltning. Lauzon fokuserer på streng overholdelse af de højeste miljøstandarder, samtidig med at de nøje planlægger og udfører træfældningen. Lauzon er omsorgsfulde forvaltere af næsten to millioner hektar skov, som de har fået betroet, og de arbejder utrætteligt på at gøre tingene rigtigt fra skov til gulv.

Ressourceoptimering

Lauzons topmoderne savværk sætter dem i stand til nøjagtigt at afstemme produktionen efter efterspørgslen med fuld udnyttelse af hvert stykke træ. Sammenlignet med branchestandarderne tillader Lauzons miljøansvarlige produktion dem at fremstille flere planker af samme mængde træ, så de er med til at reducere miljøpåvirkningen. For at minimere deres aftryk på miljøet har Lauzon indført en nul-spild-politik som en vigtig del af deres produktion. Den primære energikilde til deres lufttørrer og til opvarmning af deres fabrikker kommer fra deres egne høvlspåner og eget savsmuld. Det, de ikke bruger, laver de til CO2-neutrale træpiller til brændeovne. Lauzon er med til at skabe en grønnere verden.

Ansvarlig sourcing

Når du vælger et Lauzon-gulv kan du være sikker på, at deres politik er udviklet med det formål at beskytte skoven i mange generationer fremover. Hvad enten det drejer sig om canadisk eller importeret træ, udvælger Lauzon kun træ fra bæredygtigt forvaltede skove. Derudover er de i fuld overensstemmelse med den amerikanske Lacey-lov i forhold til import af lovligt fældet træ i producentlandet. Lauzon er ISO 14001-certificerede for deres miljøstyringsprocesser, herunder hvordan de måler deres miljøpåvirkning og arbejder på at forbedre deres resultater. Hvis du er miljøbevidst, giver Lauzon dig ro i sindet.

Åbningstider:
Showroom: man-fre 8.00-16.00, lør 9.00-14.00
Lager og kontor: man-fre 8.00-16.00

Telefon: +45 43 75 25 65
Email: info@stonetreatment.dk
Adresse: Ejby Industrivej 2, 2600 Glostrup

Showroom:
Ønsker du at komme ud i vores showroom, kan du booke tid i vores kalender lige her.