Find dit drømmegulv her

Trægulve

Se vores udvalg af eksklusive og bæredygtige trægulve

Vi tilbyder en omfattende vifte af trægulvsløsninger designet til at opfylde ethvert behov og enhver smag.

Vores sortiment omfatter et bredt udvalg af træsorter, fra klassiske egetræsgulve til stilfulde ahornsplanker. Uanset om du foretrækker massive sildebensgulve, lamelopbyggede trægulve, børstet eller sleben overflade, neutral eller lys farve, så har vi et trægulv til dig. 

Vi forstår godt, at valg af trægulv er en investering i dit hjem eller din virksomhed, og derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vores gulve er nøje udvalgt for deres holdbarhed, skønhed og bæredygtighed, og er fremstillet med omhu og ekspertise.

Og med et trægulv fra Lauzon skal du ikke bekymre dig om gangbaner og slid. De giver nemlig 50 års garanti på lakken, og du vil derfor ikke få behov for at slibe eller efterbehandle et Lauzon gulv.

Når du vælger Wood&Stone, vælger du ikke kun kvalitetsprodukter, men også ekspertvejledning og enestående kundeservice. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte trægulv til dine behov og budget.

PLANKEGULVE

Vores sortiment af plankegulve bærer præg af elegante mønstre og unikke designs, der passer til ethvert hjem og som holder i mange år. Hos os finder du både plankegulve fra Canadiske Lauzon samt vores helt egne designede gulve. Et plankegulv fra Wood&Stone er ikke bare en æstetisk fornøjelse, det er også en langsigtet investering i dit hjem. Tag et kig på vores egne plankegulve i menuen øverst, og få inspiration i Lauzons tre "Influences of nature".

PLANKEGULVE

Hos Lauzon er de dybt bevidste om den uvurderlige værdi af vores vigtigste ressource: træ. Derfor følger de nøje den bedste praksis for skovforvaltning. Lauzon fokuserer på streng overholdelse af de højeste miljøstandarder, samtidig med at de nøje planlægger og udfører træfældningen. Lauzon er omsorgsfulde forvaltere af næsten to millioner hektar skov, som de har fået betroet, og de arbejder utrætteligt på at gøre tingene rigtigt fra skov til gulv.

SILDEBENSGULVE

Det ikoniske sildebensmønster er en evig klassiker. Og med vores nymoderne og innovative lamelopbyggede sildeben fra canadiske Lauzon vil du få et gulv, du aldrig kommer til at skulle slibe. Her får du nemlig 50 års garanti på lakken. Besøg vores showroom og se Lauzons udvalg af flotte og stilrene sildebensgulve.

MASSIVE SILDEBENSGULVE

De klassiske massive sildebensgulve pryder de fleste hjem. Hos os finder du massive sildebensgulve i høj kvalitet med mulighed for at sætte dit eget præg på gulvet udseende. Se vores massive sildebensgulve i menuen øverst eller besøg vores showroom og se de forskellige muligheder for overfladebehandling. Her til højre ses f.eks. vores massive sildebensgulv, som er blevet behandlet med en mørk olie, og som derfor får et helt andet udtryk end originalen.

Ofte stillede spørgsmål - Trægulve

Bestilling af gulv

Har du fundet dit drømmegulv (jubii) kan du bestille det på følgende måder:

  • Kom forbi vores showroom på Ejby Industrivej 2, 2600 Glostrup og bestil direkte hos en af vores medarbejdere
  • Ring på tlf. 43752565
  • Send os en besked via kontaktformularen her på siden, eller send os en mail på info@stonetreatment.dk

Du kan bestille vareprøver af vores gulve på vores webshop under hvert produkt. Ønsker du at bestille gulv, bedes du gøre det på en af følgende måder ovenfor.

Vi har delt vores købsproces op i 4 trin.

Trin 1: Når du har fundet det gulv, du gerne vil have, laver vi et tilbud på det, som vi sender til dig på mail.

Trin 2: Du kigger på tilbuddet, og når alt ser fint ud for dig, accepterer du tilbuddet ved at give os besked på enten mail eller telefon.

Trin 3: Vi sender dig herefter en ordrebekræftelse på mail og reserverer gulvet til dig på lageret. !OBS! Gulvet kan IKKE reserveres, før tilbuddet er accepteret, og du har givet os besked herom.

Trin 4: Vi aftaler nærmere om, hvornår gulvet afhentes/leveres, samt om du kun skal have dele af din ordre ud eller om hele ordren skal afhentes/leveres på samme tid.

Trægulve generelt

Ja, både vores egne plankegulve og Lauzons gulve er udviklet og velegnede til gulvvarme. Det er muligt at lægge gulvvarme under vores massive sildeben, men der er flere ting, man her skal være opmærksom på, når træet er massivt. Kontakt os for mere information.

Ja, vi har hele 30 års garanti på vores egne trægulve. Lauzon giver 50 års garanti på lakken og 30 års garanti på gulvet.

Åbningstider:
Showroom: man-fre 8.00-16.00, lør 9.00-14.00
Lager og kontor: man-fre 8.00-16.00

Telefon: +45 43 75 25 65
Email: info@stonetreatment.dk
Adresse: Ejby Industrivej 2, 2600 Glostrup

Showroom:
Ønsker du at komme ud i vores showroom, kan du booke tid i vores kalender lige her.

Åbningstider:
Showroom: man-fre 8.00-16.00*,
lør 9.00-14.00
Lager og kontor: man-fre 8.00-16.00

Telefon: + 45 4375 2565
Email: info@stonetreatment.dk
Adresse: Ejby Industrivej 2, 2600 Glostrup

Showroom:
Ønsker du at komme ud i vores showroom, kan du booke tid i vores kalender lige her.