Referencer

Vi er stolte over at levere vores ydelser til mange forskellige kunder herunder hoteller, restauranter, uddannelsesinstitutioner samt private.
Her på siden finder du en oversigt over flere af vores projekter samt en kort beskrivelse af vores arbejde.

Previous slide
Next slide

Kastrup Lufthavn

Kastrup lufthavn har mange gulve i natursten og beton. Vi fik fornøjelsen af at afrense og imprægnere flere af terminalerne - blandt deres helt nye terminal i Finger E. Se billeder fra vores arbejde i Kastrup Lufthavn her og se forskellen.

Previous slide
Next slide

Metro stationer

Mange af Københavnske metrostationer er fyldt med flotte natursten i alle afskygninger. Vi har en fast aftale med Metroselskabet om at afvaske og imprægnere flere af stationerne. Se billeder fra vores arbejde på de forskellige metrostationer her.

Previous slide
Next slide

CBS (Copenhagen Business School)

CBS har nogle af de flotteste marmorgulve i flere mønstre, farver og designs, og vi er stolte af at kunne hjælpe CBS med deres gulve. Når vi arbejder på CBS' lokationer, sliber og polerer vi deres stengulve, så de bliver flotte igen. Afhængig af overfladen og stenens tilstand og udseende, kan vi også imprægnere stenene, så de fremadrettet afviser snavs. Se billeder fra vores arbejde på CBS's lokationer til højre.

Previous slide
Next slide

Dragsholm Slot

Dragsholm Slot i Vestsjælland har flotte ølandssten på både værelser og i deres fællesarealer i form af både bordplader og gulve. Vores arbejde bestod i at nulstille deres bordplader og gulve, som trængte til en kærlig hånd. Vi fik både slebet og poleret bordplader og gulve, så stenene igen kunne skinne. Bordpladerne på værelsernes badeværelser fik også påført vores coating. Coatingen gør, at bordpladen blive syreresistent, så man ikke længere skal bekymre sig om syreskader på de fine borde. Se før, under og efter billeder af vores arbejde på Dragsholm Slot til venstre.

Previous slide
Next slide

Geranium (Michelin restaurant)

Geranium er en 3-stjernet Michelin restaurant i hjertet af København. Og når man er en eksklusiv restaurant hører der også eksklusive materialer med - heriblandt marmorborde og bordplader. Geraniums bordplader har været igennem lidt af hvert i form af spildte syreholdige væsker såsom vin, cocktails mm. Vores arbejde bestod i at nulstille bordpladerne - dvs. vi sleb og polerede pladerne op igen, så gamle syreskader forsvandt. For at undgå fremtidige bekymringer omkring syreholdige væsker på marmorborde, skulle vi også coate pladerne. Coatingen gør, at pladerne bliver syreresistente. En attraktiv løsning for især restauranter med marmorborde eller bordplader. Se billeder fra vores opgave på Geranium til højre.

Previous slide
Next slide

Køge Sygehus

Køge Sygehus har de flotteste grå sten på gulvene igennem hele sygehuset. Vores arbejde bestod i at slibe og polere gulvene op, så de gamle skader forsvandt, og så gulvenes skønhed igen kunne komme til sin ret. Se før, under og efter billeder fra vores arbejde på Køge Sygehus til venstre.

Previous slide
Next slide

Privat villa

En privat villa i Nordsjælland havde de flotteste skifer- og granitsten på terrassen. Stenene trængte dog til en kærlig hånd efter vind og vejr havde udsat dem for lidt af hvert. Vi startede med at afrense stenene og herefter gav vi dem vores Wetlook Imprægnering. Vores wetlook imprægnering vil ikke kun imprægnere stenene, den fremhæver også farven i stenene, så de fremstår tydeligere. Se forskellen på stenene på billederne til højre.

Vi er stolte over at levere vores ydelser til bla:

Åbningstider:
Showroom: man-fre 8.00-16.00, lør 9.00-14.00
Lager og kontor: man-fre 8.00-16.00

Telefon: +45 43 75 25 65
Email: info@stonetreatment.dk
Adresse: Ejby Industrivej 2, 2600 Glostrup

Showroom:
Ønsker du at komme ud i vores showroom, kan du booke tid i vores kalender lige her.