Coating

Gør dine marmorplader syreresistente og brug dem uden bekymringer

Brug dit marmorbord uden bekymringer

Som de eneste i Danmark har vi nu muligheden for at coate dine marmorborde. Vores leverandør af marmorplader har brugt mange år på at udvikle en coating, som gør dine marmorplader syreresistente. Du skal derfor ikke bekymre dig om spildt rødvin, citronsaft eller andre syreholdige væsker. Du kan i stedet bruge dit marmorbord uden at skulle bede gæster om at bruge coasters til deres drinks.

Hvordan påføres coatingen?

Vores personale har i samarbejde med vores leverandører af marmor fået kursus i, hvordan coatingen påføres. At påføre denne coating er ikke bare ligetil. Det kræver stor præcision og koncentration. Coatingen har en tørretid på ca. 20 sekunder, derfor skal man være hurtig - men præcis - om at trække coatingen på overfladen. Og ja, vi trækker eller skubber coatingen rundt på overfladen. Ruller man coatingen på, vil der dannes luftbobler, hvilket vil få coatingen til at krystallisere. Er man for langsom, kan man risikere at lave linjer mellem rækkerne af coatingen. Coatingen vil, som det ses her i videoen, gør pladen mørkere. Dette er dog kun, indtil pladen er tør. Herefter vil den originale farve komme tilbage. Det kan dog i nogle tilfælde gøre farven på pladen en my mørkere.

Efter coatingen

Sådan vil det se ud, når væske hældes på de coatede bordplader. Væsken vil pga. coatingen ikke trænge ned i stenen, men i stedet lægge sig som dråber på overfladen. Du vil derfor undgå, at rødvin, citronsaft eller andre syreholdige væsker trænger ned i stenen og ødelægger den.

Kontakt os

Har du en marmorplade, som du holder af og ikke vil af med, men som du er godt træt af, får syreskader efter den mindste smule rødvin, citronsaft eller lignende?
Så kontakt os og hør mere om, hvordan coatingen kan gøre dit liv meget nemmere.

Åbningstider:
Showroom: man-fre 8.00-16.00, lør 9.00-14.00
Lager og kontor: man-fre 8.00-16.00

Telefon: +45 43 75 25 65
Email: info@stonetreatment.dk
Adresse: Ejby Industrivej 2, 2600 Glostrup

Showroom:
Ønsker du at komme ud i vores showroom, kan du booke tid i vores kalender lige her.

Åbningstider:
Showroom: man-fre 8.00-16.00*,
lør 9.00-14.00
Lager og kontor: man-fre 8.00-16.00

Telefon: + 45 4375 2565
Email: info@stonetreatment.dk
Adresse: Ejby Industrivej 2, 2600 Glostrup

Showroom:
Ønsker du at komme ud i vores showroom, kan du booke tid i vores kalender lige her.