Rådgivning til private og erhverv

NATURSTEN

Vi er specialister i natursten, og vi hjælper både private og erhverv med deres natursten. Vi både sliber, polerer, imprægnerer og afrenser alle slags natursten herunder marmor, skifer, granit, beton osv. 

Har du/I problemer med jeres natursten? Så kontakt os og hør mere om, hvordan vi hjælpe jer. 

Rådgivning til private

Natursten er et kompliceret område, som det kan være svært at skaffe sig den fornødne viden omkring. F.eks. kan stenen have det samme navn, men kan komme fra mange forskellige verdensdele med hver deres egenskaber. Ens for alle typer natursten er dog, at de skal alle imprægneres og vedligeholdes med egnede produkter. Ved valg af natursten til byggeri, er det vigtigt at tænke rengøring og vedligeholdelse ind allerede fra starten. Ofte fokuseres der kun på farve og udseende, men overvejelser omkring overfladetype, porøsitet, imprægnering, rengøring samt fremtidig vedligeholdelse bør også indgå som en naturlig del af beslutningsfasen. Leverandørerne af natursten besidder ofte ikke den nødvendige viden til at rådgive og levere korrekte drifts- og vedligeholdelses vejledninger. I praksis medfører dette, at der gennem de seneste mange år, er anvendt forkerte vedligeholdelses procedurer med store skader på naturstenen til følge.

Brug for rådgivning?

Vi er eksperter i natursten, og vi vil rigtig gerne dele vores viden med dig. Hvis du har natursten i hjemmet og har spørgsmål herom, så skriv eller ring til os, så vil vi glædeligt være behjælpelige. Har du fået syreskader på dine natursten – f.eks. dit marmorbord eller dine fliser i badeværelset? Og er du i tvivl om, hvorvidt det kan reddes? Så send os en mail på info@stonetreatment.dk med tydelige billeder af skaderne på dine natursten. Vi vurderer skaden, og sender dig herefter en en mail retur, hvor vi giver vores vurdering af skaden, hvad der kan gøres for at gøre stenen pæn igen samt en estimeret pris på, hvad det vil koste, hvis vi skal hjælpe dig med dine natursten. Vi ser frem til at høre fra dig.

Rådgivning til erhverv

Vi tilbyder at være Deres foretrukne rådgiver og sparringspartner ved tilvalg af natursten til byggeri, herunder udførelse af imprægnering og efterfølgende vedligeholdelse. Endvidere tilbyder vi at afholde seminarer for arkitekter, entreprenører, producenter samt rengøringsselskaber omkring natursten og korrekt vedligeholdelse/ imprægnering heraf. For os er det vigtigt, at den viden, vi besidder omkring natursten, også kommer andre til gode. Da vi også udfører imprægnerings- og vedligeholdelses opgaver professionelt, giver det os et højt fagligt og teknisk niveau, idet vi har kendskab til langt de fleste typer problemstillinger og løsninger omkring natursten og keramiske fliser.

For os er det vigtigt, at medarbejderne i butikkerne har indgående kendskab til vores produkter, således at de bedre kan vejlede deres kunder korrekt med hensyn til både imprægnering, men også den efterfølgende rengøring. Dette sker gennem træning og gennemgang af hvert enkelt produkt ude i de enkelte butikker. Efterfølgende står vi naturligvis til rådighed med teknisk vejledning. Med Wood&Stone som leverandør undgår I klagesager, fejlbehandlede overflader, ærgrelser og utilfredse brugere.

Om vores arbejde

Når vi afrenser ude i det offentlige rum, foregår det altid med mest mulig hensyntagen til omgivelserne og miljøet. Som oftest vil det kun være nødvendigt at anvende vores mobile varmtvandsanlæg. Alt vand, der anvendes, samt kemi vil blive suget op og fjernes fra overfladen. Når vi afrenser med højtryksrenser, sørger vi altid for ikke at anvende for mange bar til afrensningen for at beskytte overfladen mest mulig. Når overflader er afrenset, er det ekstremt vigtigt, at overfladen imprægneres med den korrekte imprægnering straks efter, idet overfladen er blevet åbnet op.

Vi er stolte over at levere vores ydelser til bla:

Åbningstider:
Showroom: man-fre 8.00-16.00, lør 9.00-14.00
Lager og kontor: man-fre 8.00-16.00

Telefon: +45 43 75 25 65
Email: info@stonetreatment.dk
Adresse: Ejby Industrivej 2, 2600 Glostrup

Showroom:
Ønsker du at komme ud i vores showroom, kan du booke tid i vores kalender lige her.

Åbningstider:
Showroom: man-fre 8.00-16.00*,
lør 9.00-14.00
Lager og kontor: man-fre 8.00-16.00

Telefon: + 45 4375 2565
Email: info@stonetreatment.dk
Adresse: Ejby Industrivej 2, 2600 Glostrup

Showroom:
Ønsker du at komme ud i vores showroom, kan du booke tid i vores kalender lige her.